Notaria Estañol

Política de privadesa PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dimecres, 15 de juny de 2011 12:59

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, Qualificada de Protecció de Dades Personals (en el successiu, “LLQDP”), s’informa als usuaris d’aquest lloc web  que qualsevol dada de caràcter personal que facilitin a la Notaria Estañol per mitjà d’aquest, passarà a formar part bé d’un fitxer de titularitat de la Notaria Estañol denominat “Usuaris lloc web” o bé d’un altre fitxer denominat “Clients” –en cas que es tracti de clients de la notaria que es donin d’alta com a usuaris de l’àrea privada de clients–,, ambdós degudament inscrits a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

Les finalitats principals de la recollida de dades de caràcter personal per part de la Notaria Estañol, i per tant les finalitats dels fitxers abans esmentats, en són informar sobre els serveis que ofereix la notaria i facilitar-ne el seu ús, així com enviar newsletters a aquells que ho desitgin. Respecte a les newsletters, en aquestes la Notaria Estañol informarà als usuaris i clients com se’n poden donar de baixa, si així ho desitgen.

En  cas  que sigui necessari per assolir les finalitats abans esmentades, els usuaris d’aquest lloc web accepten que la Notaria Estañol pugui permetre que les seves dades de caràcter personal siguin tractades per tercers prestadors de serveis, el qual, en el seu cas, es durà a terme en compliment de l’establert en la LLQDP.

En tot cas, la Notaria Estañol garanteix als usuaris d’aquest lloc web que el tractament de dades de caràcter personal per part d’aquesta notaria, o per tercers en el seu nom, està sotmès al més estricte secret professional, i que s’han establert les mesures necessàries, tant tècniques com organitzatives, per garantir la seguretat de les dades de caràcter personal i evitar-ne la seva alteració, mal ús, pèrdua, robatori, tractament i/o accés no autoritzat.

Altrament, s’informa als usuaris d’aquest lloc web que les dades de caràcter personal que els sol·licita són les estrictament necessàries i imprescindibles per poder dur a terme les finalitats abans esmentades. Per la seva banda, les dades de caràcter personal així com altres dades que els usuaris facilitin a la Notaria Estañol han de ser vertaderes i exactes, havent-se de comunicar a la Notaria Estañol els eventuals canvis que es produeixin en les mateixes. Els usuaris respondran, en qualsevol cas, de la veracitat i exactitud de les dites dades facilitades a la Notaria Estañol, i aquesta podrà, en tot cas, excloure dels seus serveis els usuaris que hagin facilitat dades falses o inexactes, sense perjudici de les demés accions legals que en el seu cas li poguessin correspondre.

Finalment, també en compliment de la LLQPD, la Notaria Estañol informa als usuaris d’aquest lloc web que per exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició de les seves dades de caràcter personal que els reconeix la LLQPD, s’haurà d’enviar una comunicació escrita i degudament signada a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , a la qual s’hi haurà d’adjuntar una fotocòpia del passaport o altre document nacional d’identitat de l’interessat.

Darrera actualització de dimarts, 19 de gener de 2016 16:05
 

Contacta'ns

ADREÇA

Av. Consell d’Europa nº 13, 2n
AD500 Andorra la Vella
Tel. (+376) 80.12.80
Fax. (+376) 80.12.81


MAPAHORARI

Dilluns-divendres: 9-13 h 15-17 h


FORMULARI DE CONTACTE

El notari informa


VEURE TOTS ELS ARTICLES

Qui som?

Josep Estañol Josep Estañol
Notari

Joan Joan Quimesó
Oficial
Contactar
Silvia Sílvia Riva
Oficial
Contactar
Jofre Jofre Yuste
Oficial
Contactar
Mireia Mireia Gual
Oficial
Contactar
Enric Enric García
Reproducció i còpies
Contactar
Marga Margarida Faus
Facturació
Contactar
Marta Marta Marín
Administració
Contactar
Merce Mercè Prats
Administració
Contactar
Laia Laia Codina
Recepció
Contactar
Sofia Sofia Domingos
Recepció
Contactar

Us trobeu a: Inici Política de privadesa